Dlouhodobý majetek z pohledu českých předpisů a IFRS for SMEs - Fiorovantiová, Lenka (2016)
Bakalářská práce na téma - Dlouhodobý majetek z pohledu českých předpisů a IFRS for SMEs se zabývá významnými rozdíly mezi Mezinárodními účetními standardy pro malé a střední podniky a českou účetní legislativou. Vymezuje rozdíly v účetních výkazech a celkové účetní závěrce zmíněných účetních systémů a základní rozdíly ve vykazování dlouhodobého hmotného majetku.