Dlouhodobý majetek z pohledu českých předpisů a IFRS for SMEs - Fiorovantiová, Lenka; Svitlík, Jan, 1987-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce na téma - Dlouhodobý majetek z pohledu českých předpisů a IFRS for SMEs se zabývá významnými rozdíly mezi Mezinárodními účetními standardy pro malé a střední podniky a českou účetní legislativou. Vymezuje rozdíly v účetních výkazech a celkové účetní závěrce zmíněných účetních systémů a základní rozdíly ve vykazování dlouhodobého hmotného majetku.
Vedoucí práce: Jan Svitlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses