Ocenění obchodního závodu společnosti PODA a.s. - Přeček, Ondřej; Maříková, Pavla, 1965-; Hanzal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem diplomové práce je odhad tržní hodnoty podniku PODA a.s. k datu 31. 12. 2014. Při determinaci hodnoty podniku aplikuji klasické oceňovací postupy sestávající z finanční a strategické analýzy, prognózy generátorů hodnoty a finančního plánu. K ocenění využívám vzhledem k perspektivnosti podniku výnosové metody DCF APV. Jako podpůrný nástroj je použito ocenění tržním porovnáním v rámci metody srovnatelných transakcí.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses