Zastoupení cizinců v České republice za posledních deset let - Valková, Kateřina; Cséfalvaiová, Kornélia; Antovová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce popisuje vývoj cizinců na území České republiky za posledních deset let. První část práce je teoretického charakteru a zabývá se jednotlivými pojmy a ukazateli migrace. Druhá část se věnuje konkrétním demografickým ukazatelům týkajících se cizinců v republice, třetí část se zabývá jejich kriminalitou a poslední část popisuje současnou migrační krizi.
Vedoucí práce: Kornélia Cséfalvaiová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: sociálně ekonomická demografie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses