Analýza propagačních aktivit MAS Vladař - Kozler, Milan (2016)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice propagačních aktivit místních akčních skupin v České republice a jejich potřeby vícezdrojového financování. Teoretická část práce vymezuje význam iniciativy LEADER a místních akčních skupin se zaměřením na jejich roli v regionálním rozvoji. Poté hodnotí potřebu věnování se vícezdrojovému financování a možnosti propagačních aktivit, které dopomohou k navýšení příjmů. V praktické části budou srovnány postoje MAS Vladař, na kterou je práce zaměřena, s postoji ostatních MAS v ČR, které se zúčastní dotazníkového šetření. Cílem práce je nalézt přístupy k vícezdrojovému financování a propagační aktivity, kte-ré budou v rámci výzkumného vzorku vyhodnoceny jako nejvhodnější