Analýza propagačních aktivit MAS Vladař - Kozler, Milan; Nový, Jan, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2016)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice propagačních aktivit místních akčních skupin v České republice a jejich potřeby vícezdrojového financování. Teoretická část práce vymezuje význam iniciativy LEADER a místních akčních skupin se zaměřením na jejich roli v regionálním rozvoji. Poté hodnotí potřebu věnování se vícezdrojovému financování a možnosti propagačních aktivit, které dopomohou k navýšení příjmů. V praktické části budou srovnány postoje MAS Vladař, na kterou je práce zaměřena, s postoji ostatních MAS v ČR, které se zúčastní dotazníkového šetření. Cílem práce je nalézt přístupy k vícezdrojovému financování a propagační aktivity, kte-ré budou v rámci výzkumného vzorku vyhodnoceny jako nejvhodnější
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jan Nový
Obsahuje bibliografii
Keywords: regionální rozvoj; financování; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; regional development; financing; advertising; bachelor's theses