Podvodná jednání v účetnictví - Fábriová, Kristína; Králíček, Vladimír, 1952-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zaměřuje na podvodná jednání v účetnictví. Cílem diplomové práce je pomocí analýzy současných případů účetních podvodů vyhodnotit motivy pro spáchání účetního podvodu, zjistit metody, které společnosti ke spáchání podvodů používají, a příčiny jejich dřívějšího neodhalení. Práce je rozdělená na dvě části- teoretickou a aplikační. První část poskytuje teoretický úvod k problematice podvodných jednání v účetnictví a popisuje jednotlivé metody, které pachatelé používají. Druhá část práce je zaměřena na analýzu konkrétních účetních podvodů z praxe.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses