Ocenění společnosti GSI distribution, s.r.o. - Jandová, Michaela (2015)
Práce je zaměřena na ocenění společnosti GSI distribution s.r.o. Společnost je výhradním autorizovaným prodejcem strojů Segway, zároveň je provozovatelem jedné z nejdéle působících půjčoven těchto strojů v Praze. Cílem ocenění je stanovení tržní hodnoty Společnosti, kdy hlavní metoda ocenění je zvolena metoda DCF entity. Stěžejními součástmi práce jsou strategická a finanční analýza, na kterou navazuje finanční plán a vlastní ocenění.