Ocenění společnosti GSI distribution, s.r.o. - Jandová, Michaela; Rýdlová, Barbora, 1976-; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce je zaměřena na ocenění společnosti GSI distribution s.r.o. Společnost je výhradním autorizovaným prodejcem strojů Segway, zároveň je provozovatelem jedné z nejdéle působících půjčoven těchto strojů v Praze. Cílem ocenění je stanovení tržní hodnoty Společnosti, kdy hlavní metoda ocenění je zvolena metoda DCF entity. Stěžejními součástmi práce jsou strategická a finanční analýza, na kterou navazuje finanční plán a vlastní ocenění.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses