Ekonominá analýza efektu fúze na praktickém příkladu společnosti Rudolf Jelínek a.s. - Šticha, David (2015)
Diplomová práce bude obsahovat ekonomickou analýzu fúze vybrané české společnosti Rudolf Jelínek a.s.. Analýza bude zpracována na základě provedení relevantní finanční analýzy, strategické analýzy, analýzy generátorů hodnoty, finančního plánu a ocenění na základě metody diskontovaných peněžních toků. Dle vhodně zvolených metod bude na závěr práce vyhodnocen efekt provedené fúze.