Optimalizace systému skladového hospodářství ve vybrané firmě - Andryieuskaya, Valeryia (2015)
Předmětem bakalářské práce "Optimalizace systému skladového hospodářství ve vybrané firmě" je analýza a optimalizace systému skladového hospodářství ve společnosti Atlant a.s., za účelem snížení nákladů na logistiku. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část má za cíl popsat informace, které se týkají logistiky, skladového hospodářství, zásob a jejich řízení. V praktické části práce je představéna firma Atlant a.s. a provedena analýza sučasného stavu skladového hospodářství. Následně je vytvořen návrh optimalizace a jeho zhodnocení.