Optimalizace systému skladového hospodářství ve vybrané firmě - Andryieuskaya, Valeryia; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Předmětem bakalářské práce "Optimalizace systému skladového hospodářství ve vybrané firmě" je analýza a optimalizace systému skladového hospodářství ve společnosti Atlant a.s., za účelem snížení nákladů na logistiku. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část má za cíl popsat informace, které se týkají logistiky, skladového hospodářství, zásob a jejich řízení. V praktické části práce je představéna firma Atlant a.s. a provedena analýza sučasného stavu skladového hospodářství. Následně je vytvořen návrh optimalizace a jeho zhodnocení.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses