Charakteristika poptávky po víně - Holoubková, Marcela; Soukupová, Jana; Dobrylovský, Jiří, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce zkoumá poptávkou po víně na českém trhu. Cílem této práce je seznámení s charakteristikou této poptávky. Teoretická část obsahuje samotné vysvětlení pojmu poptávka a seznámení se základními faktory, které ji determinují. Zmínka je i o prvcích marketingového mixu, které mají bezesporu velký význam na poptávku po produktu. Praktická část se zabývá analýzou poptávky po víně na základě reálných údajů získaných dotazníkovým šetřením. Zároveň zkoumá specifika marketingu užívaného v této oblasti.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses