Finanční analýza a finanční plán KUPEG, úvěrová pojišťovna, a.s. pro účely oceňování - Janek, Libor (2015)
Tato diplomová práce se věnuje tématu Finanční analýzy a jejím specifikům pro pojišťovny. V prvních kapitolách popisuje specifika pojišťoven a pojišťovací činnosti. V dalších se se zaměřuje na finanční analýzu a její ukazatele. V Analytické části se podrobujeme finanční analýze úvěrová pojišťovna KUPEG a následně je pro ni vytvořen finanční plán do roku 2019.