Vliv regulace na rozvoj trhu mobilních služeb v ČR a na Slovensku v letech 2001-2014 se zaměřením na sítě třetí a čtvrté generace - Smutný, Oldřich; Procházka, Pavel; Zeman, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Předmětem práce je analýza vývoje trhu mobilních služeb v České republice a srovnání tohoto vývoje se Slovenskem. Nedílnou součástí práce je také hodnocení vlivu regulace státem na tento trh. Práce obsahuje teoretickou část a praktickou část. Teoretická část práce objasňuje problematiku regulace telekomunikačního trhu coby oligopolu a popisuje legislativu, které telekomunikační trh podléhá. Praktická část je věnována popisu subjektů na trhu, analýze vývoje cen a dostupnosti mobilních služeb a ovlivňování trhu regulačními autoritami.
Vedoucí práce: Pavel Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses