Hromadná přeprava osob v mělnické aglomeraci - Kolaříková, Andrea; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá městskou hromadnou dopravou v Mělníku a jeho okolí. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a popsány druhy dopravy, které jsou poté využity v praktické části. V praktické části se čtenáři seznámí s městem Mělník, jeho historií a dopravní významností. Získají informace o železničních a autobusových spojeních a městské hromadné dopravě v Mělníku, kam patří jízdné, linky, zastávky a na to navazující integrace Mělníka a okolí do pražského integrovaného systému. V poslední části jsou popsány okolní spoje v rámci mělnické dopravy. Závěr práce obsahuje zhodnocení stavu městské hromadné dopravy a návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses