Zdroje získávání zaměstnanců - Fišerová, Kateřina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Marešová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je porovnat metody získávání zaměstnanců ve třech typech firem: ve velké firmě s více než 250 zaměstnanci, malé firmě do 49 zaměstnanců a personální agentuře a doporučit zlepšení. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se člení do pěti kapitol. Zabývá se vysvětlením pojmů v oblasti získávání zaměstnanců a objasněním, jaké zdroje se mohou využívat. Praktická část obsahuje celkem čtyři kapitoly. Vychází z kvalitativního výzkumu formou osobních rozhovorů se zaměstnanci firmy zabývající se náborem pracovníků. Na jeho základě dochází k zhodnocení situace využívaných zdrojů a k navržení vhodných kroků vedoucích ke zlepšení procesu získávání pracovníků.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses