Ocenění maloobchodního řetězce Lidl Česká republika v.o.s. - Chodl, Filip; Rýdlová, Barbora, 1976-; Hanzal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Hlavním úkolem diplomové práce je ocenění společnosti Lidl Česká republika v.o.s., která patří mezi přední potravinové řetězce působící v České republice. Účelem ocenění je nezávislým pohledem zjistit tržní hodnotu společnosti k datu 1. 1. 2015. S přihlédnutím ke specifikům daného trhu je k odhadu hodnoty podniku využita metoda diskontovaných peněžních toků, DCF Entity, která je podpůrně doplněna metodou tržního porovnání. Součástí diplomové práce je finanční a strategická analýza, určení generátorů hodnoty a také finanční plán.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses