Fundraising festivalu Štěrkovna Open Music - Ostárek, Matěj; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Šubrt, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této práce je popsat současnou situaci ve fundraisingu festivalu Štěrkovny Open Music. Nejprve si obecně vymezíme pojem fundraising a jeho spojení s komerční sférou, s možností získávat zdroje financí pro uspořádání hudebního festivalu. Dále se budeme věnovat tomu, jak festival v současné době funguje v rámci fundraisingu, jaké používá metody a kde je prostor pro jeho zlepšení. V práci vyjmenujeme i benefity, které jsou ve spojení s podporou festivalu připraveny. V další části provedeme analýzu možností crowdfundingu, kde si položíme otázku, zda je tento způsob získávání prostředků pro hudební festival dobrou formou. Zaměříme se rovněž na průzkum, který proběhl po skončení festivalu Štěrkovna Open Music v roce 2014, a popíšeme, jaké byly podněty organizátorů k uskutečnění průzkumu, kterých oblastí se tento průzkum týkal a jaký byl výsledek, případně jaká může být implementace výsledků v dalších ročnících.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses