Příležitost, nebo hrozba? : Developerské projekty v obci Obříství z pohledu občanů v roce 2015 - Harkabuzová, Zuzana; Barák, Vladimír; Sunega, Petr, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Developerské projekty jsou v České republice poměrně novým fenoménem na trhu nemovitostí a aktuálně dochází k jejich expanzi zejména v Praze. Práce se zabývá subjektivním vnímáním developerských projektů občany v obci Obříství a vychází z teoretického základu projektového managementu a developerské činnosti. V této odborné práci je použit kvantitativní výzkum s technikou písemného dotazníkového šetření s analýzou věcných skutečností. Výsledky práce ukázaly, že občané vnímají vliv developerských projektů na místní život spíše jako hrozbu, než příležitost. Obecně jsou však s životem v obci a kvalitou poskytovaných služeb převážně spokojeni.
Vedoucí práce: Vladimír Barák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses