Význam lázeňství pro regionální rozvoj a ekonomický potenciál regionu (Analýza lázeňského střediska Železnice v letech 1904 až 2015) - Ibl, Milan; Říhová, Gabriela; Jílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá rolí lázeňských středisek v regionálním rozvoji v České republice a vlivem tohoto odvětví na ekonomické souvislosti v regionu. Tyto aspekty jsou zkoumány na případu vybraného lázeňského střediska. Práce nejprve seznamuje s historií a současností lázeňství, v praktické části je pak analyzována léčebna Železnice. Významná je práce hlavně pro případného investora, který by tuto nyní uzavřenou léčebnu chtěl znovu otevřít. Hlavním závěrem práce je zjištěná vysoká nákladnost případného projektu a nemožnost navázání na věhlas léčebny.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses