Dlouhodobý či krátkodobý pronájem? - Machalický, Jakub; Fíglová, Zuzana, 1977-; Kovanda, Lukáš, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce zkoumá faktory ovlivňující výši nájmů u krátkodobých a dlouhodobých pronájmů v Praze. Významné faktory pro krátkodobé pronájmy jsou: počet hostů, počet ložnic, existence výtahu a polohové faktory. Pro dlouhodobé pronájmy jsou významné tyto faktory: stav nemovitosti, její dispozice a plocha, možnost parkování, existence výtahu, zda je nemovitost vybavena a polohové faktory. V další části práce je hledána situace, kdy se majitelům vyplatí pronajímat na krátkodobé pronájmy. Je k tomu využívána míra obsazenosti. Počítá se minimální míra obsazenosti, kdy se majitelům vyplatí pronajímat na krátkodobé pronájmy.
Vedoucí práce: Zuzana Dlouhá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses