Praktická aplikace řízení projektů s využitím metod vícekriteriálního rozhodování - Baier, Lukáš; Melechovský, Jan; Zouhar, Jan, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se hodlá zabývat teoretickou i aplikovanou stránkou řízení projektů. V první, teoretické, části budou postupně popsány základní metody a principy využívající se v tomto oboru, jakožto i základní teorie, nutná k správnému pochopení problematiky včetně teorie vícekriteriálního rozhodování. Dále pak bude nastíněno fungování počítačového programu Microsoft Project, který je dnes již standartním nástrojem využívajícím se při projektovém managementu a kterého bude v této práci využito v druhé, praktické části, která se bude zabývat aplikací metod řízení projektů při plánovaném otevření pobočky prodejen zdravé výživy a potravinových doplňků, kdy našim cílem bude porovnat možné varianty projektu a získat ucelenou představu převážně o časové a investiční náročnosti takovéhoto projektu, o rizicích s ním spojených a dále pak získat přehlednou vizualizaci časového harmonogramu činností v podobě ganttova diagramu.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses