Informatizace Finanční správy České republiky - Myslikovjan, David (2016)
Práce se zabývá informatizací Finanční správy České republiky. Především se za-měřuje na informatizaci vnitřních procesů v organizaci probíhajících, jako je zajištění platební styku, fakturace, správa majetku, elektronická spisová služba ne-bo oběh účetních dokladů, a výhody a nevýhody vyplývající z informatizace těchto oblastí. Hodnocení informatizace je provedeno dotazováním zaměstnanců finanční sprá-vy, popsáním a vyhodnocením prvků informatizace na základě zkušeností autora a také průzkumem a vyhodnocením nákladovosti informatizace.