Informatizace Finanční správy České republiky - Myslikovjan, David; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952- (2016)
Práce se zabývá informatizací Finanční správy České republiky. Především se za-měřuje na informatizaci vnitřních procesů v organizaci probíhajících, jako je zajištění platební styku, fakturace, správa majetku, elektronická spisová služba ne-bo oběh účetních dokladů, a výhody a nevýhody vyplývající z informatizace těchto oblastí. Hodnocení informatizace je provedeno dotazováním zaměstnanců finanční sprá-vy, popsáním a vyhodnocením prvků informatizace na základě zkušeností autora a také průzkumem a vyhodnocením nákladovosti informatizace.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: veřejná správa; elektronická veřejná správa; podnikové informační systémy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public administration; electronic government; management information systems; master's theses