Řízení projektů v aplikaci na praktické úloze : Organizace hudebního festivalu Indie Sessions - Ngo Quang, Huy (2016)
Bakalářská práce "Řízení projektů v aplikaci na praktické úloze: Organizace hudebního festivalu Indie Sessions" se zaměřuje na teorie a praxe řízení projektů. Úvodní část se zabývá esenciálními poznatky z teorie grafů. Druhá část se věnuje metodám a nástrojům pro řízení projektů. Stěžejní částí práce je praktická úloha, kde jsou využity získané znalosti na projekt festivalu Indie Sessions. Úloha je převedena do softwaru MS Project, pomocí kterého jsou provedeny různé analýzy, jako jsou nákladové, časové, rizikové nebo analýzy zdrojů. Celý projekt je zobrazen pomocí Ganttova diagramu.