Řízení projektů v aplikaci na praktické úloze : Organizace hudebního festivalu Indie Sessions - Ngo Quang, Huy; Melechovský, Jan; Čížek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce "Řízení projektů v aplikaci na praktické úloze: Organizace hudebního festivalu Indie Sessions" se zaměřuje na teorie a praxe řízení projektů. Úvodní část se zabývá esenciálními poznatky z teorie grafů. Druhá část se věnuje metodám a nástrojům pro řízení projektů. Stěžejní částí práce je praktická úloha, kde jsou využity získané znalosti na projekt festivalu Indie Sessions. Úloha je převedena do softwaru MS Project, pomocí kterého jsou provedeny různé analýzy, jako jsou nákladové, časové, rizikové nebo analýzy zdrojů. Celý projekt je zobrazen pomocí Ganttova diagramu.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses