Financování vysokých škol v České republice a v Nizozemí - Kelnerová, Adéla (2015)
Diplomová práce je zaměřena na financování vysokých škol. Cílem diplomové práce je provedení komparace vysokoškolských systémů v České republice a v Nizozemí, včetně mechanismů jejich financování a návrh možných doporučení pro Českou republiku plynoucích z provedené komparace. Diplomová práce je rozdělena do tří kapitol.