Financování vysokých škol v České republice a v Nizozemí - Kelnerová, Adéla; Urbánek, Václav; Bušovský, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce je zaměřena na financování vysokých škol. Cílem diplomové práce je provedení komparace vysokoškolských systémů v České republice a v Nizozemí, včetně mechanismů jejich financování a návrh možných doporučení pro Českou republiku plynoucích z provedené komparace. Diplomová práce je rozdělena do tří kapitol.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses