Daňové správy a IT - Rejzková, Eva (2015)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou elektronizace služeb v daňových správách. Hlavním cílem této práce je provést analýzu, jak výdaje na IT a další proměnné ovlivňují mzdové výdaje v daňové správě. Dílčím cílem je zmapovat odlišnosti ve strukturách současných daňových správ v zemích OECD a dále přiblížit současnou situaci a nastínit budoucí vývoj v oblasti využívání elektronických služeb v daňových správách.