Daňové správy a IT - Rejzková, Eva; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou elektronizace služeb v daňových správách. Hlavním cílem této práce je provést analýzu, jak výdaje na IT a další proměnné ovlivňují mzdové výdaje v daňové správě. Dílčím cílem je zmapovat odlišnosti ve strukturách současných daňových správ v zemích OECD a dále přiblížit současnou situaci a nastínit budoucí vývoj v oblasti využívání elektronických služeb v daňových správách.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses