Pojištění profesní odpovědnosti se zaměřením na profese v oblasti práva - Hubinková, Barbora; Ducháčková, Eva, 1958-; Vohralík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá pojištěním profesní odpovědnosti se zaměřením především na profese v oblasti práva. Nejprve rozebírá pojištění odpovědnosti obecně, poté je práce zaměřena na charakteristiku pojištění profesní odpovědnosti a jeho specifické rysy. Také analyzuje právní úpravu pojištění jednotlivých profesí v oblasti práva a význam profesních komor v pojištění profesní odpovědnosti. V závěru zkoumá dostupnost produktů profesní odpovědnosti na českém pojistném trhu.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses