Použití metod řízení projektů pro založení mezinárodní školy v ČR - Projekt ABGS - Nguyen Truong, An (2016)
Bakalářská práce na téma Použití metod řízení projektů pro založení mezinárodní školy v ČR Projekt AGBS se zabývá teoretickou i praktickou stránkou řízení projektů. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny základní pojmy projektového řízení. V úvodu praktické části je nastíněn reálný řešený projekt. Dále jsou rozepsány jeho jednotlivé fáze a znázorněn Ganttův diagram s kritickou cestou. Za pomoci MS Project byla provedena analýza času, zdrojů a nákladů. V závěru byla provedena i analýza rizika a vyhodnocení projektu.