Změny v obchodování s automobily vlivem e-komerce - Dvedenidov, Jurij (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá obchodováním s ojetými automobily. Teoretická část definuje pojmy e-komerce a mobilní marketing. V praktické části je nejprve analyzován elektronický portál mobile.de, dále se práce zabývá konkrétním online prodejcem ojetých vozů DAT AUTOHUS AG. Mimo jiné jsou prezentována i úskalí e-komerce v praxi. Cílem práce je analýza změn v obchodování s ojetými automobily, které vznikly vlivem e-komerce a poukázání na možný budoucí vývoj.