Změny v obchodování s automobily vlivem e-komerce - Dvedenidov, Jurij; Vinš, Marek; Zelený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá obchodováním s ojetými automobily. Teoretická část definuje pojmy e-komerce a mobilní marketing. V praktické části je nejprve analyzován elektronický portál mobile.de, dále se práce zabývá konkrétním online prodejcem ojetých vozů DAT AUTOHUS AG. Mimo jiné jsou prezentována i úskalí e-komerce v praxi. Cílem práce je analýza změn v obchodování s ojetými automobily, které vznikly vlivem e-komerce a poukázání na možný budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses