Využití nástrojů manažerského účetnictví pro řízení nákladů na příkladu konkrétního podniku - Šantora, Jiří (2015)
Práce se zabývá řízením nákladů na osobní automobil s pomocí nástrojů manažerského účetnictví. V části teoretické jsou představeny jednotlivé nástroje a dále jsou zde detailně rozpracovány konkrétní náklady na automobil. Praktická část se skládá z příkladů aplikace nástrojů na skutečné automobily. Poslední příklad se také zabývá otázkou výhodnosti zařazení osobního automobilu do obchodního majetku.