Využití nástrojů manažerského účetnictví pro řízení nákladů na příkladu konkrétního podniku - Šantora, Jiří; Wagner, Jaroslav, 1977-; Špičák, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce se zabývá řízením nákladů na osobní automobil s pomocí nástrojů manažerského účetnictví. V části teoretické jsou představeny jednotlivé nástroje a dále jsou zde detailně rozpracovány konkrétní náklady na automobil. Praktická část se skládá z příkladů aplikace nástrojů na skutečné automobily. Poslední příklad se také zabývá otázkou výhodnosti zařazení osobního automobilu do obchodního majetku.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses