Rozlišení a kalkulace nákladů výkonů v konkrétním podniku - Rašková, Kateřina; Šiška, Ladislav, 1976-; Vimrová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce s názvem Rozlišení a kalkulace nákladů výkonů v konkrétním podniku se zaměřuje na rozbor nákladů a kalkulaci nákladů výkonů ve vybraném zdravotnickém zařízení. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou část a na praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů z oblasti rozlišování nákladů a sestavování kalkulací. Praktická část začíná představením podniku a jeho nákladů. V další části jsou rozlišeny náklady a následně sestaveny kalkulace všech výkonů. Závěr praktické části je věnován návrhu optimalizací nákladů ve vybraném zdravotnickém zařízení.
Vedoucí práce: Ladislav Šiška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses