Finanční analýza firmy RAVY CZ a.s. - Medřická, Eliška; Holečková, Jaroslava; Pelc, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Předmětem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti RAVY CZ a.s. za roky 2011 až 2014, a jejím cílem je zhodnocení finanční situace společnosti společně se srovnáním vybraných ukazatelů s odvětvím, ve kterém společnost působí. Práce je rozdělena do dvou částí. V první (metodické) části je popsána základní teorie a jednotlivé metody, tj. horizontální a vertikální analýza, a analýza rozdílových a poměrových ukazatelů, které jsou doplněné o představení bonitních a bankrotních modelů. V druhé (praktické) části je představena analyzovaná společnost a metody určené v první části práce jsou aplikovány na účetní data této společnosti. V závěru práce jsou výsledky jednotlivých částí analýzy shrnuty.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses