Zhodnocení činnosti střediska správy zajišťovacích instrumentů v konkrétní nadnárodní společnosti. - Buzek, Jan (2016)
Cílem bakalářské práce je popsat činnost odborného střediska správy zajišťovacích instrumentů, analyzovat jeho systém měření výkonnosti a případně navrhnout možná zlepšení. V teoretické části je nejprve teoretický základ odborných středisek, měření výkonnosti, úvěrové politiky a credit managementu. Následuje také úvod do zajišťovacích prostředků a tabulky RACI. Praktická část obsahuje popis společnost a daného odborného střediska a především analýzu systému měření výkonnosti, anketu ve společnosti a návrh nových měřítek.