Zhodnocení činnosti střediska správy zajišťovacích instrumentů v konkrétní nadnárodní společnosti. - Buzek, Jan; Roun, Vlastimil; Boučková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem bakalářské práce je popsat činnost odborného střediska správy zajišťovacích instrumentů, analyzovat jeho systém měření výkonnosti a případně navrhnout možná zlepšení. V teoretické části je nejprve teoretický základ odborných středisek, měření výkonnosti, úvěrové politiky a credit managementu. Následuje také úvod do zajišťovacích prostředků a tabulky RACI. Praktická část obsahuje popis společnost a daného odborného střediska a především analýzu systému měření výkonnosti, anketu ve společnosti a návrh nových měřítek.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses