Optimalizace procesu nákupu ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Dočekal, Petr (2016)
Diplomová práce se zabývá optimalizací procesu nákupu ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Konkrétně se jedná o Forward Sourcing, který má za úkol nominaci dodavatele pro nové díly začínajících projektů. Optimalizace bude probíhat pomocí benchmarku se stejnojmenným procesem ve firmě Volkswagen AG. Cílem práce je vytvořit návrh změn a doporučení pro efektivnější fungování Forward Sourcingu. V teoretické části budou definovány pojmy procesního managementu a nákupu v organizaci. Praktická část se zaměřuje především na analýzu, porovnání a měření procesu, ze kterého vychází návrh změn a doporučení.