Optimalizace procesu nákupu ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Dočekal, Petr; Vinš, Marek; Doležal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce se zabývá optimalizací procesu nákupu ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Konkrétně se jedná o Forward Sourcing, který má za úkol nominaci dodavatele pro nové díly začínajících projektů. Optimalizace bude probíhat pomocí benchmarku se stejnojmenným procesem ve firmě Volkswagen AG. Cílem práce je vytvořit návrh změn a doporučení pro efektivnější fungování Forward Sourcingu. V teoretické části budou definovány pojmy procesního managementu a nákupu v organizaci. Praktická část se zaměřuje především na analýzu, porovnání a měření procesu, ze kterého vychází návrh změn a doporučení.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses