Zahájení klinického hodnocení v České republice - Kodat, Richard (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením projektu zahájení klinického hodnocení v České republice pomocí metod projektového řízení. Tento projekt bude popsán, rozdělen do základních činností v práci zobrazených v Ganttově diagramu. Činnosti a následně celý projekt je analyzován v MS Project, z hlediska nákladů, času a zdrojů. Následně jsou tyto analýzy popsány s odkazem na teoretickou část, kde jsou uvedeny základní pojmy, metody a analýzy. Projekt a jeho analýzy by se mohly s malými úpravami použít i v praxi, protože projekt je naplánován tak, aby odpovídal obecným požadavkům klinických hodnocení v České republice.