Zahájení klinického hodnocení v České republice - Kodat, Richard; Melechovský, Jan; Čížek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením projektu zahájení klinického hodnocení v České republice pomocí metod projektového řízení. Tento projekt bude popsán, rozdělen do základních činností v práci zobrazených v Ganttově diagramu. Činnosti a následně celý projekt je analyzován v MS Project, z hlediska nákladů, času a zdrojů. Následně jsou tyto analýzy popsány s odkazem na teoretickou část, kde jsou uvedeny základní pojmy, metody a analýzy. Projekt a jeho analýzy by se mohly s malými úpravami použít i v praxi, protože projekt je naplánován tak, aby odpovídal obecným požadavkům klinických hodnocení v České republice.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses