Koncept stálé provozovny v mezinárodním zdanění - Sladkovský, Otakar (2015)
Diplomová práce se zabývá konceptem stálé provozovny v mezinárodním zdanění. Cílem práce je vymezit a porovnat české a mezinárodní předpisy stále provozovny. Dále identifikovat sporné body, které řeší jednotlivé státy a mezinárodní organizace OECD v rámci akčního plánu BEPS. V závěru diplomové práce jsou graficky znázorněny četnosti stálých provozoven na území České republiky dle rezidenství poplatníka.