Koncept stálé provozovny v mezinárodním zdanění - Sladkovský, Otakar; Tepperová, Jana; Tecl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá konceptem stálé provozovny v mezinárodním zdanění. Cílem práce je vymezit a porovnat české a mezinárodní předpisy stále provozovny. Dále identifikovat sporné body, které řeší jednotlivé státy a mezinárodní organizace OECD v rámci akčního plánu BEPS. V závěru diplomové práce jsou graficky znázorněny četnosti stálých provozoven na území České republiky dle rezidenství poplatníka.
Vedoucí práce: Jana Tepperová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses