Ukončení podnikání praktického lékaře z právního, účetního a daňového pohledu - Bureš, Martin; Bokšová, Jiřina, 1960-; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
V této diplomové práci se budu zabývat možnostmi, jakými mohou praktičtí lékaři prodat své praxe. Nejprve v práci zmíním obecné předpoklady, jež se týkají ukončení podnikání, a dále specifika oceňovací, právní a daňové problémy, které mohou praktické lékaře při převodu praxe potkat. V následující praktické části se budu zabývat dopady na konkrétního lékaře při uvážení všech možností zmíněných v teoretické části.
Vedoucí práce: Jiřina Bokšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses