Finanční analýza firmy - Martinák, Luboš (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá vyhodnocením a interpretací finančního zdraví společnosti Auto Palace Spořilov s. r. o. v období mezi lety 2010 až 2014. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V první, metodické části je definována finanční analýza a jsou představeny její nástroje a metody. V praktické části je vypracována finanční analýza firmy podle metodologické častí a výsledné hodnoty jsou porovnány s konkurenčním podnikem.