Finanční analýza firmy - Martinák, Luboš; Škerlíková, Tatiana; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá vyhodnocením a interpretací finančního zdraví společnosti Auto Palace Spořilov s. r. o. v období mezi lety 2010 až 2014. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V první, metodické části je definována finanční analýza a jsou představeny její nástroje a metody. V praktické části je vypracována finanční analýza firmy podle metodologické častí a výsledné hodnoty jsou porovnány s konkurenčním podnikem.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses